neděle 18. ledna 2015

Jak plyšový tygr zabil chlapce

Všechny děti mají rády velké plyšové hračky. Málo kdo si ale uvědomuje, že takový velký plyšový tygr 130cm už něco váží. Podobný tygr o malinko menší se stal osudným jednomu mladému řidiči auta.
Tento chlapec si přál v autě vozit velkou hračku. A tak si na jaře objednal v eshopu středního tygra. Tygr mu přišel hned druhý den. Mladík balíček rozbalil a zaradoval se. Okamžitě vyběhl ke svému autu a tygra dal na zadní desku hned pod okno. Při pohledu na auto byl tygr už z dálky vidět.
V tu chvíli mladík patřil ke skupině řidičů, které mají v autě velké plyšové hračky. Hned mu stouplo sebevědomí, což je v mládí běžná věc.

Nečekaný zážitek

Přišel podzim a s ním spojené plískanice. Každý to zná. Je nedostatek světla, někdy bývá namrzlo. A právě to se stalo mladíkovi osudným. Ráno když jel se svým plyšovým tygrem do práce, dostal smyk a narazil do stromu. Vše by proběhlo dobře, kdyby v autě nevozil svého oblíbeného tygra. Při nárazu do stromu plyšák obrovskou rychlostí vyletěl dopředu a zlomil mladíkovi vaz.
Jde o velmi smutný příběh, který ukazuje, jak je nebezpečné vozit na zadní ploše auta cokoliv těžkého. Někoho by mohlo napadnout, ale on musel mít opěrky hlavy. Neměl je, používal totiž starou Škodovku po dědovi.

Myslíte, že se tento příběh opravdu stal? Nebo jsme si ho vymysleli?

 


Žádné komentáře:

Okomentovat